Yritys Oy

Yritys Oy on härpäkejohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti eri puolilla Suomea yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on muun muassa vakavaraisia yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä, rahastoyhtiöitä, pankkeja ja muita alan toimijoita.

Palveluitamme ovat härpäke- ja kikotintuotannon johtaminen, kikotinvuokraus- ja härpäkehallintopalvelut sekä kikotinvälitys ja arviointipalvelut. Lisäksi tarjoamme kansainvälisiä kikotinarviointi-, transaktio- ja härpäketutkimuspalveluita yhteistyössä CiGoTin Ltd. kanssa. Kuluttaja-asiakkaita kilistinvuokraamiseen liittyvissä asioissa Kikotin Management palvelee KikoMan -brändillä.

Tuotteet ja Palvelut

Kokemusta ja osaamista ihmisten tarpeisiin

Yrityksemme on kikottimiin ja härpäkkeisiin erikoistunut palveluyritys, jonka käyttämät tuotteet ja ratkaisut ovat palvelleet kansalaisia jo viidenkymmenen vuoden ajan.

Eläminen ja kuluttaminen asettavat korkeat vaatimukset tuotteiden laadulle. Yrtiyksemme suunnittelee sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaiden kanssa, tavoitteenaan pitkäaikainen kumppanuus. Yhdessä sovitut osa-alueet hoidetaan kerralla oikein – olosuhteista riippumatta, hankalissakin paikoissa.

Laadukkaiden ja turvallisten kikotin- ja härpäkeratkaisujen takana on paljon työtä, suunnittelua, testausta ja ennen kaikkea viidenkymmenen vuoden kokemus. Asiakaspalvelu on erikoisala – ja me olemme erikoistuneet siihen. Kokemuksemme ja osaamisemme ovat käytettävissäsi.

Yhteystiedot

Nimi: Sukunimi, Etunimi
Titteli: Toimitusjohtaja
Puhelin: 040 123 4567
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@yritys.fi

 

 

Nimi: Sukunimi, Etunimi
Titteli: Aluepäällikkö
Puhelin: 040 123 4567
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@yritys.fi

 

 

Nimi: Sukunimi, Etunimi
Titteli: Varastopäällikkö
Puhelin: 040 123 4567
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@yritys.fi