Evijärven kunta

”Evijärven palvelut mobiiliin” -hankkeen tuloksena syntynyt mobiilisovellus on tiettävästi Suomen ensimmäinen ja monipuolisin pienelle kunnalle tehty sovellus. Se kokoaa tietoja yli 70 eri lähteestä ”yhden ikonin alle” ja siitä löytyvät mm. paikkakunnan ”kivijalkayritykset”, ajantasaiset säätiedot, lähimmän juna-aseman reaaliaikaiset aikataulut, avoimet työpaikat, Evijärven nähtävyydet ja tapahtumat, kunnan esityslistat ja pöytäkirjat sekä myynnissä olevat ja vuokrattavat asunnot. Sovellus mahdollistaa ”yhden kosketuksen” puhelut, sähköpostit, gps-paikannuksen ja navigoinnin, sekä hyödyntää tehokkaasti mobiililaitteiden ominaisuuksia; kiihtyvyysanturia, kamera- / videokuvausominaisuuksia ja push-notifikaatioita.

Toholammin kunta

”Toholampi application” -hankkeen tuloksena syntynyt mobiilisovellus noudattelee osin samanlaista kokonaisuutta, kuin Evijärvellä. Toholammin sovelluksessa hyödynnetään erittäin tehokkasti push-viestejä ja etusivun kuvakarusellia tiedottamisen ja viestinnän työkaluna.

Kaskisten kaupunki

Kaskisten sovellus syntyi Kaupungin, Matkailuyhdistyksen, Kaskisten Yrittäjien sekä Seurakunnan yhteistyönä. Sovelluksesta toteutettiin suomen- ja ruotsinkieliset versiot, joka käynnistyvät ja aktivoituvat automaattisesti puhelimen käyttökielen mukaan.

Ähtäri-äppi

Ähtärin kaupunki

Tule Ähtäriin - Be like panda! Ähtäri-äppistä löydät eläinpuisto-infon lisäksi kaupungin palveluliikkeitä, alueen aktiviteetteja, majoituskohteita sekä myös ulkoilureittejä!

Ranuan kunta

Ranua on kansainvälisestikin merkittävä matkailukohde eteläisessä Lapissa. Ranuan sovellukseen sisällytettiin älylaitteiden toimintoja tehokkaasti hyödyntävä laaja tietopaketti matkailijoita kiinnostavista aktiviteeteista, nähtävyyksistä englannin ja suomen kielellä. Sovellus saavutti nopeasti kansainvälisen käyttäjäkunnan ja sitä ladattiin neljän ensimmäisen viikon kuluessa 17 eri maassa!

Psst.: Älä kerro kenellekään, mutta sovelluksen avulla löydät myös alueen parhaat hillapaikat!

Rukapalvelu Oy

Rukapalvelun palveluvalikoima monipuolistui entisestään, kun käyttöön otettiin oma mobiilisovellus! Rukapalvelun appista löydät parilla näppäilyllä kattavat tiedot Rukan palveluista, tapahtumista ja aktiviteeteista; Retkimahdollisuudet, majoitusvaihtoehdot ohjelmapalvelut, Zonen esiintyjät ja paljon muuta!

Hotelli-Ravintola Alma

Seinäjokelaiselle Hotelli-Ravintola Almalle toteutettiin syksyllä 2017 Suomen ensimmäinen hotellisovellus!

Alma-sovellus sisältää todella laajan tietopaketin Alman ja Seinäjoen palveluista - asioita, joita useimmat hotellivieraat haluavat tietää. Sovellukseen sisällytettiin mm. huonekansio, VR:n reaaliaikaiset juna-aikataulut, lähipalvelut sekä kanta-asiakastoiminnot: Lounas- ja Hotellipassi, joiden avulla haluat takuulla olla Alman kanta-asiakas ja säästää selvää rahaa.

Kuortaneen Urheiluopisto
Kuortane Olympic Training Center

Kuortaneen Urheiluopiston sovelluksesta löydät niin ikään interaktiivisen infokansion, tapahtumakalenterin, ravintolatiedot sekä todella näyttävän panoraamakuvauksen. Push-viesteillä saat tarjouksia ja tietoja ajankohtaisista tapahtumista.

S-Hair & Piercing

S-Hair on Seinäjoen keskustassa sijaitseva tyylikäs Parturi-kampaamo, josta saat lävistykset, meikkaukset, hiustenpidennykset, lävistyskorut ja kampaamotuotteet. Sovelluksessa on tiimiesittelyt, kuvagalleria, ajanvaraus ja kanta-asiakastoiminto, jossa voit kerätä pisteitä ja ansaita etuja aina asioidessasi S-Hairissa. Kanta-asiakkuus kannattaa!

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on nimensä mukaisesti Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva, jäsenyrittäjien etuja valvova ja palveluita tarjoava yhdistys. Jäsenten oma sovellus pitää sisällään tiedot jäsenpalveuista, jäseneduista, järjestön tapahtumista ja se toimii myös "taskussa kulkevana" yhteydenottokanavana jäsenyrittäjille.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien sovellukseen toteutettiin EPY:n kaltaiset jäseninfot + lisäksi järjestön oman YouTube -kanavan, SoMe -kanavat, Kuvagallerian ja näyttävän etusivun uutis-tekstikehän.

Satutaika (PWA-sovellus)

Satutaika on kristiinankaupunkilainen hieronta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Asiakkaita palveleva kevyt sovellus toteutettiin PWA (Progressive Web App) -tekniikalla, joten sitä ei tarvitse ladata sovelluskaupoista, vaan pelkkä tekstiviesti riittää. Sovelluksen sisältö ja toiminnot ovat kuitenkin identtisiä ns. "natiivisovelluksen" kanssa.