Mobiiliteknologia ja oman mobiilisovelluksen hyödyntäminen tarjoaa pienille yrityksille yhden suurimmista eduista ja mahdollisuuksista sitouttaa asiakkaat ja kilpailla markkinoista suuryritysten kanssa.

Hyödynnä mobiiliteknologian mahdollisuudet ja nosta asiakassuhteesi ja viestintäsi kokonaan uudelle tasolle!

 

Miksi?

Uskotko, että mobiilisovelluksen tuottaminen on kallista ja niistä voivat hyötyä vain isot yritykset, kuten Kotipizza, Lidl tai Ikea? – Olet väärässä. Yhä useammat pienet ja keskisuuret yritykset seuraavat digitalisaatiotrendiä ja ymmärtävät, että tehokas mobiilistrategia liiketoiminnassa edellyttää enemmän, kuin vain SoMe -markkinointia ja skaalautuvien websivustojen rakentamista.

– Ja AppsiU:n ainutlaatuisella ratkaisulla se on nyt mahdollista jopa pienille yrityksille!

Itseasiassa olet ehkä jo saattanut huomata, että myös yhä useammat pienetkin yritykset ovat markkinoineet omaa appsiaan? Parturiliike, lounaspaikka, hotelli tai kauneussalonki… Näillä yrityksillä on “paino etuakselilla”, kun puhutaan markkinoinnin ja asiakasviestinnän nostamisesta korkeammalle tasolle!

Jos kuitenkin ihmettelet ja epäilet, mitä hyötyä yrityksellesi voisi olla omasta mobiilisovelluksesta, niin kerron tässä seitsemän esimerkkiä miksi sellainen kannattaisi tehdä – ennemmin tai myöhemmin;

1. Olet esillä asiakkaillesi paremmin

Amerikkalaistutkimuksen  mukaan älypuhelimen omistajat käyttävät mobiililaitettaan lähes kolme tuntia päivässä. Jos katsot ympärillesi, niin voit huomata, että sama trendi vallitsee myös Suomessa.

Vaikka älylaitteiden käyttäjillä suurin aika menee luultavasti vain muutaman sovelluksen käyttämiseen, niin jokaisen käyttäjän täytyy puhelimessaan kuitenkin selata etsimiään sovelluskuvakkeita.

Kun sinun yrityksesi (hyvin suunniteltu ja näyttävä) sovelluskuvakkeesi ja nimi on myös esillä, niin siitä voi olla iso etu; ihmismieli tiedostamattaan rekisteröi näkemänsä asiat ja “pääset asiakkaasi alitajuntaan”.

 

2. Mobiilisovellus toimii suoramarkkinointikanavana

Mobiilisovelluksella voidaan toteuttaa monia sellaisia toiminnallisuuksia joita web- tai fb-sivustolla on mahdoton toteuttaa. Suurimpia hyötyjä mobiilisovelluksessa on se, että kaikki tieto, jonka haluat tarjota asiakkaillesi – esimerkiksi tarjouskampanjat – ovat vain sormennäpäytyksen takana! 

Push-viesteillä pääset tiiviimpään vuorovaikutukseen asiakkaidesi kanssa ja voit muistuttaa heitä tuotteistasi tai tarjouksistasi aina kun siihen on hyvä syy.

 

3. Mobiilisovelluksella tuot asiakkaillesi lisäarvoa

Kannusta asiakkaitasi ostamaan useammin ja palkitse heitä siitä ottamalla kanta-asiakasohjelmat ja vanha leimakortti-idea mukaan yhdeksi sovelluksen toiminnoista!

Seuraus? Uskollisempia asiakkaita – ja enemmän kauppaa sinulle!

 

4. Luo oma brändi ja vahvista sitä

Mobiilisovelluksen avulla voit tehokkaasti tukea ja vahvistaa brändiäsi:

Voit luoda sovelluksesi sellaiseksi kuin haluat sen olevan; voit tehdä siitä tyylikkään, toiminnallisen, informatiivisen, shokeeraavan, hillityn tai “rockin”, mutta kuitenkin oman näköisesi ja ominaisuuksiltaan sellaisen, josta asiakkaat pitävät!

 

5. Tiivistä yhteyttä asiakkaisiin

Myy yrityksesi sitten hotelli- ja ravintolapalveluita, elektroniikkaa, kukkia – tai mitä tahansa, asiakkaillasi pitää olla keino tavoittaa sinut.

Liittämällä mobiilisovellukseesi suoran viesti- tai helpdesktoiminnon, teet aimo harppauksen asiakasviestinnässä. Esimerkiksi amerikkalainen ravintolaketju OpenTable rakensi koko liikeideansa em. toiminnon pohjalle; sen sijaan että asiakkaat soittaisivat ravintolaan varatakseen pöydän, sen voi varata muutamalla sormennapautuksella sovelluksen kautta!

 

6. Erotu kilpailijoista!

Mobiilisovellukset “pienillä” yrityksillä ovat vielä suhteellisen harvinaisia ja se tarjoaa sinulle nyt VALTAVAN mahdollisuuden erottua kilpailijoista!

Ole ensimmäinen, joka tarjoaa asiakkaillesi mobiilisovelluksen ja yllätä heidät edelläkävijän asenteestasi!

 

7. Paranna asiakasuskollisuutta

Olet varmaan huomannut, että markkinointiviestintä on muuttunut “meteliksi”; tienvarsimainokset, led-mainoskyltit, vilkkuvat logot, sanomalehtimainokset, flyerit, mainoskupongit, websivustot, bannerit, Facebook-mainokset, puhelinmyyjät ja kaiken maailman sähköpostitarjoukset täyttävät arkesi.  

Yritysten ote ja vaikutus omiin asiakkaisiin heikkenee koko ajan, koska joka päivä ihmiset törmäävät tuhansiin uusiin mainosviesteihin. 

 

Mobiilisovellus tarjoaa keinon erottautua massasta ja sitouttaa asiakkaasi paremmin ja pitää heidät lähempänä – vain “sormennäpäytyksen päässä”.

Apittaako? Me autamme siinä. Soita!