1. Ratkaisun tuottaminen lähtee aina kartoittamalla sinun tilanteesi, tavoitteesi ja tarpeesi;

  • Mitä tietoa sinä haluat välittää? Mitkä ovat kohderyhmiäsi?
  • Mitä tietoa asiakkaasi haluavat saavansa sinulta?

2. Mikäli huomaamme, että mobiilisovelluksen toteuttaminen ei toisi sinun toimintaasi merkittävää lisäarvoa, voimme hyvin todeta että asiassa ei kannata edetä. – Yhtenä perusperiaatteenamme on, että Asiakkaalle ei tarjota ohjelmistoa tai palvelua, jonka tuloksellisuuteen ei uskota tai jonka toimivuudesta ei ole takeita.

3. Jos taas toteamme, että mobiilisovelluksen tuottamisessa on ideaa, jatkamme suunnittelua: Minkälainen valikkorakenne, värimaailma ja sisältö siihen pitäisi tehdä? Haluatko push-viestitoiminnot, kieliversioita, kanta-asiakastoiminnot, suljetut käyttäjäryhmät, yhdistettyjä tietokantoja, sähköisen kaupan tai jotain muita toimintoja? Tässä vaiheessa osaamme jo antaa sovellukselle hinta-arvion.

4. Kartoituksen jälkeen ehdotamme ja esittelemme sinulle erilaiset ratkaisumallit joilla digitaalisuuden ja älypuhelinten parhaat puolet saadaan hyödynnettyä. Sinä saat sen jälkeen päättää mitkä sisällöt ja toiminnot haluat sovellukseen rakennettavan. 

5. Muutaman viikon kuluttua kartoituksesta saat tunnukset, joilla pääset kokeilemaan mobiilisovelluksen mallidemoa ja näet, miten se toimisi ”ihan aikuisten oikeesti” myös käytännössä.

6. Mallidemon pohjalta fiilaamme ja viimeistelemme sovelluksen julkaisukelpoiseksi, hyväksytämme sinulla lopullisen version ja siirrämme ohjelmatiedostot App Store- ja Google Play -sovelluskauppoihin asiakkaiden ladattavaksi. Voimme tehdä sinulle sovelluksesta myös päätelaiteriippumattoman PWA (Progressive Web App)-version.

7. Jatkossa autamme ja annamme vinkkejä sovelluksen markkinoinnissa ja promoamisessa, ylläpidossa ja kehittämisessä.

Kuulostaako reilulta?

Niin meistäkin !

Soita 050 386 9836 tai lähetä sähköpostia!